Jouw stukje thuis in de Westhoek

01. Ter Luyghem

Welkom bij Ter Luyghem

Op zoek naar ontspanning, gezelligheid en amusement met vrienden of familie? Dan is het vakantiehuis Ter Luyghem in Merkem de ideale plek voor jou! Dit gloednieuw gerenoveerde huis bevindt zich in het hartje van de Westhoek. Uitgerust met een grote tuin, een koelcel en een spelletjeskamer met onder andere een pooltafel, biedt het huis alles wat je nodig hebt om enkele dagen van de dagelijkse sleur te kunnen ontsnappen. 

02. Grote groepen

Ter Luyghem heeft acht slaapkamers met elk een eigen badkamer en verwelkomt maximum twintig personen. Daarnaast is er rond de woning plaats voor een achttal auto's wat het vakantiehuis een ideale bestemming maakt voor grote groepen.

03. Bezoek de Westhoek

Ter Luyghem bevindt zich in de Westhoek, de driehoek tussen de Noordzee, Frankrijk en het Houtland. Met zijn honderden sites, monumenten en begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog, maar ook authentieke brouwerijen, hopvelden en volkscafeetjes is er voor ieder wel wat wils.

04. Fiets- en wandelroutes

Houdt u van een fietstochtje op een zonnige dag? Dan heeft u geluk, want de beste manier om de groene landschappen en de idyllische dorpjes in de buurt te ontdekken is via een van de vele fiets- en wandelroutes in de buurt.

05. Ontdek onze tarieven

Bent u geïnteresseerd? Bekijk onze tarieven en reserveer uw verblijf in onze prachtige vakantiewoning.

06. Contact

Hoe bereik je ons?

Adres

Westbroekstraat 108 8650 Houthulst

E-mail
info@terluyghem.be